Bekijk welke verkeerseducatie activiteiten aan uw school zijn toegewezen

Dit voorjaar konden basisscholen verkeerseducatie activiteiten aanvragen bij Verkeerswijzer Groningen. Wij zijn blij te melden dat honderden scholen hier gebruik van hebben gemaakt. Op ons online schoolportaal kunt u nu de toegewezen activiteiten voor schooljaar 2018/2019 bekijken!

 

Inloggen in het schoolportaal

Log in op het online schoolportaal en klik op 'toegewezen activiteiten'. U logt in met het bij ons bekende email adres (weet u niet meer welk adres u heeft gebruikt, neem dan contact met ons op).

Inplannen activiteiten

De uitvoerders van onze activiteiten hebben contact opgenomen of nemen binnenkort contact met u op om een datum voor uitvoering met u te plannen. De uitvoeringsdatum kan afwijken van de opgegeven voorkeursperiode. Mocht u niet meer het juiste contactpersoon zijn, wilt u ons dan hierover informeren?

Verantwoording toewijzing activiteiten

Wij zijn heel blij dat het thema verkeerseducatie bij veel scholen prioriteit heeft. Helaas hebben we bij sommige activiteiten vanuit middelen- en capaciteitsgebrek keuzes moeten maken. Als scholen beide theatervoorstellingen voor groep 1 en 2 hebben aangevraagd dan hebben we één toegekend. De theatervoorstelling voor groep 5 en 6 is alleen toegekend aan scholen met het verkeersveiligheidslabel. De Fietsersbond heeft activiteiten voor groep 3 en 4 en groep 5 en 6. Deze beide activiteiten zijn onder voorbehoud toegekend. Scholen krijgen voor 1 november nader bericht of het gaat lukken deze uit te voeren.