"De kubies" houden groningen bereikbaar

De komende periode gaan “De Kubies” Groningen helpen bereikbaar te houden. De Kubies zijn een vriendengroep en altijd Slim Onderweg. Op een vrolijke en luchtige manier laten ze zien dat er in en rond Groningen goede alternatieven zijn voor het met de auto reizen in de spits. Op deze manier houden ze de stad en regio Groningen ook bereikbaar tijdens de uitvoering van grote geplande infrastructurele werkzaamheden.

Onder het motto “Groningen Bereikbaar” werken diverse organisaties samen met noordelijke werkgevers in één bereikbaarheidsorganisatie om Groningen ook tijdens de verbouwing goed bereikbaar te houden. Zo ook De Kubies! 

De Kubies

Tijdens de werkzaamheden beleven De Kubies spannende avonturen rondom het mijden van de spits. Ze volgen slimme routes en proberen hun reistijd zo kort mogelijk te houden. Naast het bieden van alternatieve reismogelijkheden, geven ze handige verkeersinformatie en helpen ze reizigers het beste vervoermiddel en route te kiezen. De vrienden doen dat onder andere via hun eigen Facebook- en Twitterpagina en via hun eigen YouTube kanaal.