Meer aandacht voor gevaren bij wegwerkzaamheden

Weet jij hoeveel ongevallen er gebeuren bij wegwerkzaamheden? En weet jij waardoor wegwerkers zich vooral onveilig voelen tijdens hun werk? Je kon er achter komen tijdens de 112GroningenDag op zaterdag 16 juni. Tijdens die dag stond het Martiniplaza in Groningen helemaal in het teken van hulpdiensten en incidenten. Het campagneteam van Samen wegwerken was ook aanwezig en vroeg aandacht voor veiligheid bij wegwerkzaamheden.

Bij de stand was  volop gelegenheid om in gesprek te gaan met het campagneteam van Samen wegwerken. Ook stonden in de stand enorme foto-panelen, die bezoekers confronteerden met de ervaringen van wegwerkers. En als je goed keek, ontdekte je allerlei interessante feiten en cijfers over de veiligheid van wegwerkers! Aan de kinderen was ook gedacht: zij mochten op de foto als stoere wegwerker.

112GroningenDag

De 112GroningenDag vond plaats op zaterdag 16 juni in Martiniplaza te Groningen. Tijdens de dag presenteerde allerlei hulpdiensten en verkeersinstanties zich aan het publiek. Van politie tot ambulance, van brandweer tot reddingsbrigade.

Kijk voor meer informatie over de campagne op www.samenwegwerken.nl of op de Facebookpagina: www.facebook.com/samenwegwerken.