Vraag het Verkeersouderpakket Zichtbaarheid nu bij VVN aan!

Als straks de wintertijd ingaat is het des te belangrijker om goed zichtbaar te zijn op de weg en het fietspad. Met goede verlichting daalt de kans op een aanrijding in het donker met 20%. Daarom willen wij samen met de scholen zoveel mogelijk fietsen in de provincie Groningen controleren, zodat iedereen goed verlicht de winter ingaat!

Om u daarbij te helpen kunnen alle Groningse basisscholen (kosteloos) het VVN pakket 'Zichtbaarheid' aanvragen. Het pakket bestaat uit materiaal om de verlichting en reflectie van de fietsen van 100 leerlingen te checken. Daarnaast is er ook een zichtbaarheidswedstrijd om in de klas aandacht aan fietsverlichting te besteden. Hiermee kunnen zij ook nog eens mooie prijzen winnen.

Beschikt uw school over het VVN Verkeersouderlidmaatschap. Bestel dan het pakket 'Zichtbaarheid' voor een fietsverlichtingcontrole door op de volgende link te klikken https://veiligverkeernl.typeform.com/to/lQIs8o 

Beschikt uw school nog niet over het VVN Verkeersouderlidmaatschap. Neem dan contact op via [email protected]vvn.nl of door te bellen naar 0512-370485.