Nieuwsarchief van september 2018

Fietsers ervaren gevaren van afleiding op 3D-bike

Fietsers die appen in het verkeer zorgen vaak voor gevaarlijke situaties. Om dat te ervaren konden voorbijgangers op het Hoofdstation virtueel de gevaren van afleiding op de fiets ervaren op de speciale '3D Afleiding Bike'.

Lees meer

Kom naar Westerwolde op Wielen!

Kom naar Westerwolde op wielen! Op 22 september kunt u zowel met de fiets als met de auto situaties oefenen die u mee kunt maken in het verkeer. Kom kosteloos uw kennis en vaardigheid vergroten!

Lees meer

Fietsclinics voor 70-plussers in De Wilp en Leek

Op dinsdag 18 september 2018 en op donderdag 20 september organiseert het team van Groen Licht een fietsclinic in De Wilp voor 70-plussers. Tijdens deze clinics wordt voorlichting gegeven over fit en veilig blijven fietsen.

Lees meer
Lees meer

Lees meer

Bezoekers Rrrollend Groningen weer veilig thuis

Het team van Groen Licht is op 14 september aanwezig op het foodtruckfestival en gaat in gesprek met voorbijgangers over de gevaren van afleiding op de fiets. Bezoekers kunnen ook meedoen aan een kennisquiz en ontdekken hoe groot hun kennis over verkeersveiligheid is.

Lees meer

Lees meer

De scholen zijn weer begonnen

Vanaf vandaag (3 september 2017) zorgt Verkeerswijzer Groningen ervoor dat op verschillende plekken in de provincie de boodschap ‘de scholen zijn weer begonnen’ te zien is.

Lees meer