Fietscheck & fietsspiegels

Een goede fiets is de basis om veilig op pad te gaan. Wil je graag controleren of jouw fiets nog voldoet aan alle punten? Laat een fietscheck uitvoeren. Of merk je dat achteromkijken over de schouder wat meer moeite kost? Dan is een fietsspiegel een veilige en handige oplossing. Tijdens deze activiteit van Doortrappen Groningen vertelt de Fietsersbond je er alles over!

Leeftijdscategorieën60+ jaarVervoerswijzeFiets
Fietsspiegel

Tijdens deze activiteit voert de Fietsersbond fietschecks uit en helpen we bij de aanschaf van de juiste fiets voor jou. Verder deelt de Fietsersbond de komende tijd tijdens (fiets)evenementen informatie uit over (de voordelen van) de fietsspiegel. Een fietsspiegel is een achteruitkijkspiegel die je monteert op het stuur van je fiets. Zo zie je goed wat er achter je gebeurt en weet je dus wat voor verkeer je kunt verwachten. En je maakt bij deze activiteit bovendien kans op een gratis fietsspiegel!

De activiteit vindt plaats bij een lokale fietsenzaak en duurt ongeveer drie uren. In het aanmeldformulier op deze pagina zie je wanneer we bij jou in de buurt zijn.

Agenda Fietscheck en fietsspiegels

  • 03-10-2023Fietscheck en fietsspiegelsAlgemene locatie (diverse activiteiten)GroningenLocatie: Sportpark Coendersborg, Kooiweg 1, Groningen
    Tijden: 10.00-12.30 uur
Doortrappen Verkeerswijzer Groningen

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de activiteit “Fietscheck en fietsspiegels”? Vul dit formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem dan contact op met: