Sportparken: meld je aan voor de fietsverlichtingsactie!

Nu de wintertijd weer bijna ingaat, is het belangrijk om je fietsverlichting op orde te hebben. Vanaf november is het alweer donker als je naar je training fietst. Daarom houdt Verkeerswijzer Groningen een fietsverlichtingsactie op de grotere sportparken.

Meedoen

Sportparken en -verenigingen kunnen zich aanmelden voor deze gratis fietsverlichtingscheck van hun leden en bezoekers. Tijdens een afgesproken trainingsmiddag en -avond komt het team van Verkeerswijzer Groningen langs. Heb je je verlichting op orde? Helemaal prima; gauw naar de training. Lampjes niet helemaal ok? Dan legt het team uit waarom dit zo enorm belangrijk is. Bovendien krijg je gratis lampjes zodat je na het sporten veilig naar huis kunt, en daarna ook goed verlicht de straat op kunt.

Licht aan in Groningen

Wat kost dat?

Niets natuurlijk. Verkeerswijzer Groningen betaalt de kosten omdat ze er alles aan doen om het aantal verkeersslachtoffers terug te dringen.

Aanmelden

Jouw vereniging/sportpark aanmelden? Stuur een mailtje naar Rachma Heuvel van Verkeerswijzer Groningen: r.w.heuvel@proviniciegroningen.nl. In overleg wordt een datum geprikt voor de actie. Een deel krijgt voor de winterstop het team op bezoek, een ander deel erna.