HiBike

Op de fiets naar school is niet alleen leuk, het is ook nog eens gezond! Om ervoor te zorgen dat iedereen op de fiets naar school gaat, hebben we de HiBike-game ontwikkeld.

Leeftijdscategorieën4-12 jaarVervoerswijzeFiets

Je kunt als school met HiBike starten wanneer je wil. Het spel duurt in totaal zes weken. De game wordt begeleid door een sportcoach van Huis voor de Sport, zodat de leerkracht maar weinig hoeft te doen. De game bestaat uit drie levels: in level 1 fietst of loopt iedereen naar school, in level 2 ook naar vrienden, sport en andere activiteiten en in level 3 gaan de kinderen op avontuur! Per fiets- (of loop)activiteit valt een sticker te behalen en met een vol stickervel krijgen de leerlingen een tof festivalbandje én mogen ze door naar het volgende level. Bij het behalen van level 3 is het spel uitgespeeld. Verder wordt er van alles omheen georganiseerd, zoals actieve deelname van de ouders, een spetterende kick-off, een echte HiBike-groet en verschillende klassenchallenges.

aftrap HiBike Marum

Bekijk voor meer informatie de bijgevoegde factsheet op deze pagina of www.hibikegroningen.nl. Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@hvdsg.nl met als onderwerp van het bericht ‘HiBike’! Of neem telefonisch contact op met Huis voor de Sport Groningen: 050 87 001 00.

Aanmelden of meer weten? Neem dan contact op met:

Beschikbare bijlagen