HiBike

Om ervoor te zorgen dat kinderen meer gaan lopen en fietsen en dat ze veiliger aan het verkeer leren deelnemen, hebben Verkeerswijzer Groningen en Huis voor de Sport Groningen HiBike ontwikkeld. Doen jullie ook mee?

Leeftijdscategorieën4-12 jaarVervoerswijzeFiets

Het HiBike spel werkt in korte tijd aan drie belangrijke doelen: bewegen, gezondheid en verkeerseducatie. Actief en spelenderwijs! Het speelt zich af onder en buiten schooltijd. Ouders krijgen ook een rol in een onderdeel van het spel.

Op school heeft de leerkracht er nauwelijks werk van. Het past bijvoorbeeld prima in enkele verkeerslessen. Een sportcoach doet de begeleiding; die komt vier keer 45 minuten in de klas om het spel uit te leggen en actieve werkvormen over veilig verkeer te verzorgen.

HiBike betekent zes weken lang spelenderwijs op de fiets. U kunt elk gewenst moment beginnen. Bekijk voor meer informatie de bijgevoegde factsheet of www.hibikegroningen.nl.

Nog vragen?

Stuur dan een e-mail naar info@hvdsg.nl met als onderwerp van het bericht ‘HiBike’! Of neem telefonisch contact op met Huis van de Sport Groningen: 050-8700100.

aftrap HiBike Marum

Bekijk voor meer informatie de bijgevoegde factsheet op deze pagina of www.hibikegroningen.nl. Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@hvdsg.nl met als onderwerp van het bericht ‘HiBike’! Of neem telefonisch contact op met Huis voor de Sport Groningen: 050 87 001 00.

Aanmelden of meer weten? Neem dan contact op met:

Beschikbare bijlagen