Tracks

Hoe staat het met jouw rijskills? Kun jij goed autorijden? En weet jij in iedere verkeerssituatie wat je moet doen? Try it, test it en prove it tijdens Tracks! Wedden dat jij daarna nóg beter kunt rijden?

Leeftijdscategorieën16-25 jaarVervoerswijzeAuto
tracks in actie

Tracks is geschikt voor iedereen met een rijbewijs tussen de 18 en 25 jaar, minimaal een half-jaar in het bezit van een rijbewijs. Je kunt meedoen aan de training als je net je rijbewijs hebt gehaald, om je gloednieuwe rijskills nog een extra boost te geven. Maar ook als je je rijbewijs al een paar jaar hebt en je nog steeds niet helemaal zeker voelt achter het stuur, is Tracks iets voor jou. Of vind jij jezelf een topcoureur en denk je dat je uitgeleerd bent achter het stuur? Ook dan dagen we je uit om mee te doen! Kortom: Tracks is een aanrader voor iedereen.

Tracks bevat twee dagdelen met workshops en duurt van 9:00 tot 16:00 uur. Hier komen zowel een praktijk-, als een theoriegedeelte aan bod. Dit doe je onder andere:

  • Noodstops maken, bermrijden en anti-slipoefeningen doen op het circuit;
  • Een rijstijlscan samen met een rijsinstructeur;
  • Praten over afleiding in het verkeer, middelengebruik en groepsdruk;
  • En zelf rijden in een echte vrachtwagen! Zo leer je over het andere perspectief en de remweg van een vrachtwagenchauffeur.

Kijk op de website van Tracks voor meer informatie.

Let op: we raden je aan om de training in je eigen auto mee te doen, omdat je zo precies kunt ervaren hoe je daarmee kunt anticiperen in noodsituaties.

Kosten

€49,50 per deelnemer.

Aanmelden of meer weten?

Meer weten, of vragen? Neem dan contact op met Stichting Bevordering Verkeerseducatie, telefoonnummer 0512-544610 of mail naar info@stichtingsbv.nl.